Janine Dirkson

gecertificeerd door NEI-register
Praktijk in een gezondheidscentrum (Egmond aan den Hoef) en aan huis (Limmen). Ik maak gebruik van mijn eigen ervaring en opgedane kennis tijdens mijn eigen herstel van o.a. ziekte van Lyme in combinatie met verschillende behandelmethodes. De NEI methode is op allerlei verschillende soorten klachten toe te passen. Met de volgende onderwerpen heb ik veel ervaring: behandelen van dieren, hooikoorts, huidklachten van eczeem tot acne, burn out, depressie, vermoeidheid, ziekte van Lyme, chronische klachten, ontstekingen, herstel na operatie en ziekte, (faal)angst, frustratie/ergernissen, zelfvertrouwen, fijn en mooi zelfbeeld, trauma's, vrij zijn van belemmerende klachten zoals emotionele, mentale en fysieke, trauma's, verlies/rouw. Voor uitgebreid overzicht en meer informatie klik op mijn naam.

Praktijk in een gezondheidscentrum (Egmond aan den Hoef) en aan huis (Limmen).


Ik maak gebruik van mijn eigen ervaring en opgedane kennis tijdens mijn eigen herstel van o.a. ziekte van Lyme in combinatie met verschillende behandelmethodes.


De NEI methode is op allerlei verschillende soorten klachten toe te passen.
Met de volgende onderwerpen heb ik veel ervaring: behandelen van dieren, hooikoorts, huidklachten van eczeem tot acne, burn out, depressie, vermoeidheid, ziekte van Lyme, chronische klachten, ontstekingen, herstel na operatie en ziekte, (faal)angst, frustratie/ergernissen, zelfvertrouwen, fijn en mooi zelfbeeld, trauma's, vrij zijn van belemmerende klachten zoals emotionele, mentale en fysieke, trauma's, verlies/rouw.


Overige ondersteuning: detoxen, nier, darm, lever/galblaasreiniging, problemen/klachten na vaccinatie ontstoren.
 

Aanvullende en combinatie therapieën: Bach bloesem remedies, Dr. Schussler celzouten.
 

Test/analyse: voeding (overgevoeligheden/intoleranties), supplementen, Dr Schussler celzouten.
 

Overige behandelmethodes: Reiki, hotstone massage, oorkaarsen, briefjes opstelling, vaccinaties/pil ontstoren.
 

Verkoop: de boeken van Amber Albarda -Eet jezelf mooi, gezond, gelukkig en haar kookboek-, Dr Schussler celzouten en supplementen.
 

Verhuur: zappers van Hulda Clark waarmee je de schadelijke bacteriën, virussen en parasieten kan doden. 

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op.

Praktijk adres

Mosselaan 128
1934 RD
Egmond aan den Hoef
Nederland
Tel Vast: 0627122571
Tel Mob.: 0628150995
mail me

Na jarenlange darmklachten (buikpijn en verstopping) na een behandeling van ca. 3 maanden geen last meer van verstopping. Heel bijzonder dat op deze manier door aanvulling van mineralentekort en het wegnemen van bepaalde blokkades mijn klachten bijna zijn verdwenen.

- Desi -

de benadering is ontspannen, en verhelderend

- Opa -

Het was druk bij ons in huis met de kinderen en mijn man en ik want de energie was niet goed. Na de behandelingen is het veranderingsproces verder zijn gang gegaan. Aanvullend met adviezen over voeding en uitleg hoe de wereld om je heen reageert gaat het nu helemaal super!! Ze neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Er kwamen dingen naar boven waar jezelf niet bij stil staat maar tot grote inzichten kan leiden waardoor je net wel die beslissing neemt of iets los kan laten wat je bezig houd. Wij hebben er heel veel aan gehad!! Bedankt Janine!!

- Nance33 -

Janine is een enorm prettige therapeut. Ze is betrokken bij de client en gedreven om verbeteringen te bereiken. Ze bekijkt het complete beeld van een client en daarmee weet ze allerlei kenmerken en klachten aan elkaar te knopen en te behandelen. Ik zou Janine zeker aanraden als therapeut!

- Claudy -

Mijn hele leven had ik al last van astma, eczeem en darmklachten. Tijden ben ik opzoek geweest naar de juiste alternatieve behandeling. Want bij de dokter en het ziekenhuis kwam ik niet verder. Tot dat ik Janine tegen kwam. Zij heeft gezocht naar de dieper liggende oorzaak van mijn problemen. Deze hebben wij aangepakt en sinds ik gestart ben met haar behandeling werd mijn astma steeds minder. Al snel was ik gestopt met mijn medicijnen en werd ik ontslagen bij de longarts. Om de 3 maanden kreeg ik standaard bronchitis en werd ik heel erg ziek. Sinds ik gestart ben met de behandeling van Janine heb ik dit niet meer gehad. Ik ervaar de behandeling van Janine als zeer positief en ben blij dat ik haar gevonden heb. Dit heeft mijn leven zeker wel veranderd!

- Joyce -

Ik heb Janine leren kennen als een bevlogen, enthousiaste en hardwerkende therapeute die bij mij op adequate wijze de ischias-en knieproblemen heeft verholpen waartoe artsen, fysiotherapeuten en een acupuncturist niet in staat waren. Dit geeft mij vertrouwen in haar behandeling van eventuele andere problemen!

- merdeka -

Ik kwam bij Janine omdat ik al 20 jaar pijn in mijn lijf heb, ik heb n.l. fibromyalgie Ook had ik last van slapeloosheid en ik was heel onzeker, mijn schoondochter kwam al bij Janine en zei waarom ga je niet mee, ik wilde eerst niet mee omdat ik niets met natuurgeneeskunde had maar ik dacht baat het niet het schaadt ook niet Ik ben nu ongeveer 5 maanden bij Janine onder behandeling en ik moet zeggen dat de pijn een stuk minder is geworden en ik slaap ook weer heerlijk Mijn onzekerheid heeft ze ook aangepakt en dat gaat ook veel beter Ik ga altijd graag naar Janine ze is goed in haar vak dat blijkt wel uit mijn vooruitgang, ze is gezellig en ik voel mij er erg op mijn gemak ook neemt ze echt alle tijd voor je Dankzij Janine heb ik minder pijn en slaap ik weer heerlijk kortom mijn leven is een stuk aangenamer geworden!!

- Alkmaar -

- -

Ik heb de therapie van ons paard als zeer bijzonder ervaren. Heerlijk dat je een dier van alle stress en pijn kan verlossen door middel van deze therapie. Hij is zo opgeknapt en zo'n ander paard geworden en mijn dochter heeft daar met haar eigen kracht aan meegewerkt door middel van oefeningen die ze van Janine moest doen. Alles weghalen en loslaten bij het paard. Het is moeilijk uit te leggen wat het in jezelf en in het dier losmaakt. Mijn advies is doe het gewoon en je zal het ervaren.

- Patricia -

Goedendag lieve mensen, Korte tijd geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Nei. Mijn therapeute overtuigde mij dat het zeer aanzienlijk was dat ik van mijn klachten af kon komen dmv Nei in verband met migraine, spannings hoofdpijnen en lichamelijke klachten. Ik heb de kans aangepakt, omdat ik smachte naar een uitkomst voor mijn hoofdpijnen en lichamelijke klachten. Zij bleek en blijkt zeer geconcentreerd, effici├źnt, gestructureerd, doelmatig en liefdevol te werk te gaan. Tijdens haar behandeling vind ik haar ook zeer krachtig over komen. Voor zover als het er nu naar uit ziet en ik ervaar, is het zo dat ik kan zeggen dat ik vanaf de 1e behandeling +/- twee maanden geleden het risico heb gnomen om direct geheel te stoppen met de reguliere, dagelijkse medicatie ter preventieve preventie van migraine. Daarnaast heb ik ook spannings hoofdpijnen. De afwisselende spannings hoofdpijnen en migraine staken gemiddeld 2 tot 3 keer per maand op. Tot nu toe heb ik nog maar 1 migraine aanval gehad kort geleden. 1 keer in de maand rond de maandelijkse periode, was de migraine sowieso een feit, maar misschien mag deze maandelijkse migraine ook nog wel oplossen zijn op langer termijn. De spannings hoofdpijnen zijn er nog wel, maar die kan ik door prive omstandigheden niet afschrijven dat daar geen verbetering in zou zijn. Maar ik denk toch zeker als die prive spanning er niet zou zijn, deze zo goed als weg zouden zijn. Voorheen had ik namelijk na mijn werk bijna altijd hoofdpijn en die ervaar ik nu toch wel als duidelijk minder. Mijn behandeling bestaan uit het slikken van Celzouten en Bach remedie. Verder voel ik mij emotioneel sterker. Dat kan ik herleiden uit het feit dat ik merk dat ik mij al wat sneller uit durf te spreken in situaties waar ik mij niet direct in kan vinden. Kortom; Ondanks het zeer korte termijn van de start van de behandeling tot nu toe, zijn er al duidelijke verbeteringen. Deze verbeteringen hebben tot gevolg dat ik nu ook al kan zeggen dat meer energie heb ondank prive omstandigheden. Je kan je voorstellen dat ik dus heel positief ben voor het verloop van de verdere behandeling en goede hoop heb van mijn klachten af te komen. Met vriendelijke en zonnige groet, J.P.

- -

Na de serieuze behandeling van Janine Dirkson ben ik in 3/4 jaar twintig kilo! afgevallen. Voor de therapie probeerde ik van alles zonder effect, sterker nog, ik bleef in gewicht aankomen. Na het opheffen van allerlei, door Janine gevonden, blokkades lukte mij het wel om af te vallen. Ik heb er zelf voor moeten werken, maar nu dus met succes! Dank je wel Janine!

- Kaatje Tip(t) -

Na jarenlang last te hebben gehad van hooikoorts kwam ik bij Janine terecht omdat ik er nu toch eindelijk wel eens van af wilde. Na 1 simpele behandeling waarin Janine snel tot de oorzaak van mij hooikoortsklachten, zoals loopneus, niezen, jeukende ogen, kwam. Na deze behandeling, waarin we veel gelachen hebben, ben ik nu volledig van mijn klachten af, ik kan weer met plezier op de fiets stappen en genieten van net gemaaid gras en de heerlijk geurende bloeiende bomen en planten. Ik kan Janine echt aanraden als therapeut! Janine heeft het voorjaar voor mij veel leuker gemaakt, dank je wel Janine!

- Susan -

Ik heb de NEI behandeling als zeer goed ervaren. Mijn klachten werden stukke minder, sommige zijn zelfs verdwenen. Voel me een stuk fitter, word ook weer fit wakker. Me huid voelt zachter en ben helderder in mijn hoofd. Heb echt het gevoel dat er wat gebeurt is. Ben behandeld door mevr. Dirkson, dit voelde erg goed. Ze voelde me goed aan, is heel geduldig en denk goed mee. Komt zeer professioneel over. Ben blij dat ik op deze manier met NEI in contact ben gekomen.

- Behandeld door Janine Dirkson -